Netflix start met aanbieden van downloads

Hoewel het 4G netwerk er al lang klaar voor is, is Netflixen op je smartphone toch echt een enorme datavreter. Netflix beseft zich dit ook en dat het een wereldwijd probleem is. Daarom is het nu ook mogelijk om films en series via Netflix te downloaden.

Deze optie zit in de nieuwste versies van de Netflix apps. Vanaf Android 4.4.2 en iOS 8.0 is het mogelijk om films en series op jouw smartphone of tablet op te slaan en onderweg te bekijken. Zo kun je ook met een kleine databundel onderweg films en series kijken. Overigens is dit ook handig wanneer je naar het buitenland gaat, waar je vaak geen gebruik kunt maken van lokale films en series / ondertiteling.

Het is niet zo dat je alle films en series kunt downloaden. Het is in het begin vooral content van Netflix zelf. Mogelijk om te voorkomen dat Netflix voor enorme schadeclaims komt te staan als de beveiliging van de downloads niet op orde blijkt.

De nieuwe functie is nu beschikbaar, maar je moet dus wel even de Netflix app upgraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.