GadgetGear.nl

Humax lanceert een Android box met native Netflix ondersteuning

De markt wordt overspoeld met Android boxen en standaard Netflix erop zetten is iets dat letterlijk iedere Chinees kan. Bij Humax is het anders. Deze maken van set-top boxen maakt ook gebruik van Android, maar heeft een speciale deal met Netflix waardoor Netflix op deze boxen wel in Full HD zou streamen.

Het leuke van Humax is dat het bedrijf via haar distributeur echt wel een beetje verankerd is in de Nederlandse markt. De Nederlandse boxen van de TV+ H3 Smart TV mediabox, zoals het ding heet, zijn dan ook van een berg Nederlandse apps voorzien.

Niet alleen Netflix staat er standaard op, maar ook die van de NPO, RTLxl, Kijk, Regio TV, NLziet, YouTube, Videoland en de Telegraaf zijn standaard aanwezig. Zo maak je dus meteen een sterke start qua streaming mogelijkheden.

Ook over de afstandsbediening is goed nagedacht. Zo zit er meteen al een hele grote Netflix knop op. Zo lanceer je de service direct. Daarnaast kunnen favoriete apps onder de gekleurde knoppen vastgezet worden om ook deze sneller te starten.

De box maakt gebruik van de Amlogic S805 quad-core chipset. Dit geeft mooie verwachtingen over de snelheid van de box. Hij draait op Android 4.4.2, net als het gros van de Android boxen die momenteel op de markt zijn. Daarnaast ziet de box er visueel heel anders uit dan wat we van dit soort boxen gewend zijn. Lekker fris.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten