HTC gaat in het eerste kwartaal van 2017 drie smartphones uitbrengen. De belangrijkste release voor HTC zal de HTC 11 zijn. Intern staat dit vlaggenschip bekend als de HTC Ocean. De HTC 11 zal naar alle waarschijnlijkheid worden geïntroduceerd tijdens het Mobile World Congress (MWC). Daarnaast volgen nog twee smartphones.

De HTC 11 (boven afgebeeld) zou voorzien worden van een Qualcomm Snapdragon 835 chipset en een 5,5 inch display meekrijgen. Het tweede toestel zou volgens ePrice op 12 januari worden gelanceerd. Ook dit toestel zou een 5,5 inch scherm meekrijgen en een nette 13 megapixel camera. Dit toestel gaat qua specs en prijs mogelijk net onder de HTC 11 hangen.

En dan is er nog het derde toestel dat HTC zou presenteren. Dit zou een phablet moeten worden. Van dit toestel zijn verder nog geen gegevens gelekt. De komst van een high-end phablet zou een deel van het gat kunnen vullen dat Samsung met de Galaxy Note 7 heeft achtergelaten. Huawei profiteert met de release van haar Mate 9 mogelijk van hetzelfde gat in de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.