Fujifilm introduceert de X-A10 Systeemcamera

Fujifilm introduceert een nieuwe systeemcamera in de X-serie. De Fujifilm X-A10. Een camera die deel uit gaat maken van de Fujifilm X-serie die bekend staat om hun uitstekende beeldkwaliteit. De X-A10 is de ideale keuze als instapcamera met verwisselbare objectieven.

Ondanks het compacte en lichtgewicht ontwerp van de X-A10 gaat er een uitstekende 16.3 megapixel sensor in de camera schuil die de fotograaf een fantastische kleurweergave weet te bieden. Kleuren waar Fujifilm al méér dan 80 jaar om geroemd wordt. De X-A10 levert dezelfde mooie beeldkwaliteit waar de Fujifilm X-serie camera’s om bekend staan. De X-A10 is daarmee de ideale camera voor de startende fotograaf, die op zoek is naar een camera met verwisselbare objectieven.
 ax10-2
Het LCD scherm van de X-A10 beschikt over een schuif en kantelsysteem dat tot 180 graden kan worden gekanteld, zonder dat de camera daarbij in de weg zit. Hierdoor behoudt de fotograaf 100% vrij zicht op het LCD scherm. Het kantelen van het LCD scherm activeert de oogdetectie-autofocus functie waardoor het maken van selfies nu nog eenvoudiger wordt. Bovendien is de X-A10 voorzien van de mogelijkheid om huidtinten te optimaliseren door middel van de zogenoemde ‘Portret Optimalisatie’.

Ontwerp

De Fujifilm X-A10 kenmerkt zich door zijn ‘retro’ ontwerp. Door gebruik te maken van twee draaiknoppen kunnen eenvoudig de belichtingsmogelijkheden voor het diafragma en sluitertijd met de duim worden ingesteld. Vaak gebruikte functies zoals witbalans, continu opname mogelijkheid en zelfontspanner kunnen worden toegewezen aan de beschikbare programmeerbare functietoetsen.

Tech

Het normale ISO bereik loopt van ISO 200 tot ISO 6400. Deze is uit te breiden tot ISO 12800 en zelfs ISO 25600 die de fotograaf zou kunnen selecteren om bewegingsonscherpte te minimaliseren. De X-A10 beschikt over een flink uitgebreid arsenaal aan geavanceerde filters voor het produceren van creatieve effecten. In totaal kan er gekozen worden uit 10 verschillende filters zoals 'fisheye', een 'sterfilter', 'speelgoedcamera', 'miniatuur', 'dynamisch kleurbereik', 'pop color', 'soft focus', 'high key' en 'low key' en een selectief kleurenfilter.
Wanneer gebruik wordt gemaakt van de Fujifilm Camera Remote App kunnen de gemaakte foto’s eenvoudig je device weergegeven.

Beschikbaarheid:

De X-A10 wordt verwacht in Januari 2017
Kleur X-A10 body: zilver/zwart
Kleur XC16-50mmF3.5-5.6 OIS II Objectief: zilver
Adviesprijs van 549,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bas

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram