Fritz! lanceert nieuwe ac WiFi router

Het vrolijke Fritz! van AVM komt nog net voor het eind van het jaar met een nieuwe router. Wederom een vrolijk zilver-rood kastje, maar ditmaal met een aardige WiFi AC verbinding erin. We hebben het over de Fritz!Box 4040.

De FRITZ!Box 4040 is voorzien van vier gigabit LAN poorten en één gigabit LAN poort richting het modem van jouw internet provider. Voor mensen in het buitengebied is het ook mogelijk om gebruik te maken van een 4G dongle. Deze kan dan direct op de router worden aangesloten.

Je krijg ook een USB 2.0 en een USB 3.0 aansluiting. Zo kunnen printers en opslagmedia worden gedeeld met de rest van het netwerk. Bovendien zitten er ook VOIP functies in de router.

De FRITZ!Box 4040 is een dual-band router. Op 2.4GHz haal je er maximaal 400Mbps aan snelheid uit. Op 5.0GHz loopt dit op tot 866Mbps.

Beschikbaarheid

De FRITZ!Box 4040 gaat €89 kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram