Devolo introduceert nieuwe interface Home Control app

We hebben er letterlijk op zitten wachten met onze review; de nieuwe interface voor de Home Control app onder Android en iOS. Tijdens de IFA mochten we je al een beetje laten zien wat ze van plan waren, maar nu is het allemaal af.

De nieuwe interface betekent een enorme make-over voor de app. Daarbij gaat het om zowel de app voor iOS als voor Android. Niet alleen zien alle elementen er strakker uit, het reageert allemaal ook net iets vlotter. Op vrijwel alle gebieden voelt de app echt sneller aan en dat is wat we natuurlijk gewoon willen.

In de nieuwe app is het ook gemakkelijk er om statistieken van jouw smart home te bekijken. Met pinch to zoom is het mogelijk om sneller details te bekijken binnen die weergave. Voor veel acties zijn minder tikken op het scherm nodig en er zijn meer mogelijkheden met push berichten om zo notificaties vanuit jouw smart home te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.