Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG presenteert alvast haar nieuwe collectie smartphones

In aanloop naar de CES heeft LG alvast haar nieuwe collectie smartphones gepresenteerd. Het gaat vooral om smartphones in het middensegment. Vier nieuwe toestellen in de K series en de nieuwe LG Stylus 3.

LG K10

De LG K10 is het topmodel uit de nieuwe serie. Deze smartphone beschikt over een 5,3 inch HD display. Je krijgt een 13 megapixel groothoek camera achter en 5 megapixels aan de voorkant.

LG K8

De LG K8 heeft een 5 inch HD display en eveneens een 13 megapixel camera achter en 5 megapixel voor. De software is van camerafeatures voorzien als Auto Shot en Gesture Shot.

LG K4

De LG K4 beschikt ook over een 5 inch display en krijgt voor en achter 5 megapixel camera’s. Dezelfde fotofeatures van de K8 zijn ook hierin te vinden. Het toestel beschikt over een 2.500mAh accu.

LG K3

De LG K3 is de kleinste uit de K series en krijgt een 4 inch display. Hier krijg je nog wel 5 megapixels aan de achterkant, maar moet je het voor selfies met 2 megapixels doen. De accu meet 2.100mAh. Het zou maar zo eens kunnen dat deze een verrassend lange accuduur heeft als we naar de specs kijken.

LG Stylus 3

Nu de Samsung Galaxy Note 7 is afgeschoten, komt LG nog met een mooie oplossing. De LG Stylus 3. Oké, we weten nog weinig over de specs. We weten wel dat LG er speciale software op heeft draaien om optimaal gebruik te maken van de stylus en dat er een nieuwe vingerafdruksensor op zit.

LG heeft nog niet gecommuniceerd of de toestellen standaard met Android 7 worden uitgerust. Gezien de timing is dit wel de verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.