CES: LG lanceert nieuwe 4K (HDR) monitor

LG heeft laten weten tijdens de CES met een nieuwe 32 monitor te komen. De monitor gaat ondersteuning bieden voor zowel 4K als voor HDR weergave. De LG 32UD99 monitor zal over ongeveer een week op de CES te zien zijn.

De LG 32UD99 zal beschikken over een IPS paneel dat 95 procent van het DCI kleurenspectrum weer kan geven. Daarnaast beschikt de monitor over ondersteuning voor True Color Pro. Hierdoor is de monitor met name geschikt voor foto- en videobewerking. LG claimt ook dat de monitor geschikt is voor HDR gaming op de nieuwste generatie consoles, maar laat nog niet weten hoeveel vertraging het beeld heeft. Het is dus even wachten op de definitieve specs van de LG 32UD99 voor daar echt iets over gezegd kan worden.

LG zal ook een aantal andere 4K en 5K monitoren presenteren waaronder een 21:9 gaming monitor.

Beschikbaarheid

LG laat weten dat de monitor ergens in maart in de winkels zal liggen. Een adviesprijs is niet afgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.