Venz komt met haar eerste multiroom audioproducten

Venz kennen we tot nu toe voornamelijk van de Android mediaplayers, maar het bedrijf komt nu ook met speakers. Multiroom speakers. De eerste twee producten zijn zojuist aangekondigd.

Venz trapt af met een eerste speaker en een ontvanger voor bestaande speakersets. Daarnaast komt Venz met een eigen app voor zowel iOS als Android. Opvallend vooral is dat het merk 3 jaar garantie op haar speakers durft te geven. Dat is een stuk langer dan het gros van de multiroom speakers die we momenteel in de markt zien.

Venz A501 Speaker

Venz trapt af met de A501. De eerste speaker in een serie van meer. Deze Venz A501 is voorzien van WiFi met ondersteuning voor DLNA, AirPlay, Spotify en TuneIn. De speaker kan tot 24-bit audio weergeven. De versterker in de speaker stuurt 2x 25Watt uit. Beide kanalen bestaan uit een 3 inch all-range driver en een 1 inch tweeter.

venz-a501

Venz A1

De Venz A1 verbindt bestaande versterker en speakers met het multiroom netwerk van Venz. Ook hier ondersteuning voor DLNA, AirPlay, Spotify en TuneIn. Echter bepaal je met deze A1 zelf welke versterker en speakers je gebruikt om jouw muziek mee te beluisteren.

venz-a1

Beschikbaarheid

De Venz A501 speaker gaat €149,95 kosten. De Venz A1 €49,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.