Review: Sandberg In Car Mobile Stand Kit

We doen het niet allemaal, maar we zijn het er allemaal mee eens: telefoneren in de auto moet veilig. De meesten onder ons zijn helemaal niet onwillig, maar het moet wat wel makkelijker dan blue tooth car kits, inbouwapparatuur en wat dacht je van de geluidskwaliteit? Sandberg gaat terug naar de basis met de In Car Mobile Stand Kit. Waarom? Lees het hier.

De Sandberg In Car Mobile Stand Kit is, zoals de titel al verraad een kit waar je telefoon staand in gehouden wordt. Deze telefoonhouder is bedoeld om een telefoon snel en gemakkelijk vast te klikken zonder veel poespas. Hierdoor is de In Care Mobile Stand Kit enorm handig in het gebruik. Je stapt de auto in, klikt je telefoon vast en klaar is Kees. De bediening door de staande uitvoering is erg gemakkelijk en je gesprekken voer je simpelweg door de luidspreker toets.

sandberg-in-car-mobile-stand-kit

De verstelbare, flexibele arm zorgt ervoor dat je een kijkhoek maakt die voor jou het meest prettig werkt. Dit kun je bevestigen met zuignap met lock knop of een Air vent clip. Of je nu de zuignap of de ventilatorclip kiest, het monteren is super simpel. Wil je niet dat je telefoon vastgeklikt moet worden, dan biedt de fabrikant ook een magnetische versie aan. Deze moet wel vastklikken aan metaal en heb je dus geen metalen achterkant, dan is er een plaatje extra nodig. Dat was dan ook de reden dat ik mijn telefoon heb gekozen voor de In Car Mobile Stand Kit.

Conclusie

De Sandberg In Car Mobile Stand Kit is een gemakkelijk te installeren telefoonhouder die je vanuit alle hoeken kunt bedienen. Je telefoon kun je nog altijd gemakkelijk bedienen doordat hij rechtop staat. Verder is de houder geen state of the art gadget, maar een gewoon goede mobile stand kit voor je auto.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Gemakkelijk bevestigen
  • Draaibare arm

Minpunten

  • Geen

Cijfer: 8

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Gebruikersgemak
  • Gemakkelijk bevestigen
  • Draaibare arm

THE BAD

  • Geen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.