Eerder dit jaar kondigde Nest een nieuwe camera aan. De Nest Cam kreeg aanvulling van de Nest Cam Outdoor. Een nieuwe Nest camera die speciaal is ontwikkeld voor gebruik buitenshuis.

Nest heeft de Nest Cam Outdoor ontwikkeld op basis van vraag van de consument. Nest constateerde dat 30% van de Nest Cam gebruikers de Nest Cam (of DropCam) uit het raam liet staren. Wanneer een beveiligingscamera door het raam heen moet filmen, kan dit de nodige problemen veroorzaken. Zo zorgt het raam er zelf al voor dat er net iets minder lichtinval in de lens is, maar kan het raam ook voor ongewenste reflecties zorgen. Daarnaast zullen vuil en regen het beeld flink verstoren.

De Nest Cam Outdoor plaats je gewoon buiten. De camera is erop gemaakt en kan met de 130-graden lens een flink stuk om zich heen kijken. De camera kan tegen de temperatuurverschillen en beschikt over nachtzicht. Bovendien kun je praten en luisteren via de app. De beelden worden via een 2048-bit beveiligde verbinding naar de cloud servers van Nest verzonden.

Ook de Nest app is vernieuwd. Via de beeldlijn is het gemakkelijk er om snel door opvallende veranderingen in het beeld te scrollen. Het is gemakkelijker om beelden met anderen te delen en het is mogelijk om op basis van activity zones een alert te ontvangen. De camera kan zelfs mensen herkennen en speciale meldingen versturen.

Beschikbaarheid

De Nest Cam is nu verkrijgbaar voor €199 via o.a. Bol.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.