Dit is de Huawei Fit wearable

We zagen het gewoon over het hoofd. Door de drukte rondom de lancering van de Huawei Mate 9. Huawei heeft gelijktijdig die Huawei Fit gelanceerd. Een nieuwe fitness wearable met rond display.

Net als bij de Huawei Watch, lijkt Huawei weer enorm veel aandacht in de afwerking te hebben gestoken. Hoe dan ook is het echt even een ander fitnessklokkie dan we de laatste tijd bij andere merken hebben gezien. Al is het maar omdat er een groot, digitaal 1 inch LCD display in zit. Dis display heeft een resolutie van 208×208 pixels, dus daar kan veel informatie op worden weergegeven.

Her display wordt beschermd door Gorilla Glass en ligt in een aluminium body. Deze body is waterdicht gemaakt en zo dat je er zelfs mee kunt zwemmen. Iets waar vele andere trackers het af laten weten. De maximale waterdruk die de Huawei Fit aan kan is 5 atmosfeer/bar. Ermee zwemmen gaat dus prima.

De Huawei Fit draait niet op Android Wear, maar op het eigen Huawei LiteOS. Een speciaal besturingssysteem ontwikkeld voor IoT apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events