InkCase heeft onlangs de InkCase i7 geïntroduceerd. Effectief verandert de InkCase i7 in een soort Yotaphone, maar dan met iOS erop. Inderdaad. De case voegt een eReader display toe aan de achterkant van jouw iPhone 7.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de InkCase i7 onderdeel van een speciale case voor de iPhone 7. Oaxis, de maker van de InkCase i7, noemt het zelfs de dunste eReader ooit. De eReader maakt immers gebruik van de hardware en batterij van de iPhone 7. Er hoeft dus heel wat minder elektronica in.

De aanwezigheid van een eReader op de achterkant brengt een paar interessante voordelen met zich mee. Net als bij de Yotaphone kun je foto’s gebruiken om de achterkant van de case te stylen. Het is ook mogelijk om constant notificaties weer te geven zonder dat het normale display jouw accu leegtrekt. En dan is er natuurlijk ge mogelijkheid om gewoon een boek te lezen.

De case zelf werkt ook beschermend voor de iPhone 7. Oaxis noemt haar technologie BubblePro en zorgt ervoor dat de case jouw iPhone beschermt wanneer deze valt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.