Creative heeft met de Outlier Sports een opvallende headset geïntroduceerd. Het gaat om een draadloze headset gericht op sporters. Om het sportieve karakter te onderstrepen, heeft Creative voor opvallende kleuren gekozen. Zelfs voor in het oor.

De Outlier Sports is een bluetooth headset waarbij alleen de oortjes met een kabel met elkaar verbonden zijn. De accu en bluetooth antenne zitten verdeelt over de oortjes en de kabel verdeeld. opvallend is dat de Outlier Sports een accuduur heeft van 11 uur. Netjes is dat hij niet alleen gebruik maakt van Bluetooth 4.1, maar ook gebruik kan maken van de hoogwaardige aptX codec. Mits jouw smartphone daar natuurlijk over beschikt.

De Outlier Sports beschikt over 6mm neodymium drivers in de oordopjes. In het snoer zit een afstandsbediening met drie knoppen en een microfoon zodat je telefoongesprekken kunt aannemen. Het geheel is IPX4 waterdicht, dus er mag gezweet worden.

Het snoer is van een opvallende kleur en een patroontje voorzien. De eargels zijn semitransparant en de kern is in dezelfde kleur als het snoer.

Beschikbaarheid

De Creative Outlier Sports is nu verkrijgbaar voor €69,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.