Morgen si de grote presentatie. Een dag nadat Microsoft haar nieuwe speeltjes laat zien komt Apple naar verwachting met een serie nieuwe MacBooks. Details over de nieuwe Magic Toolbar van Apple lekten zojuist al uit.

Het blijkt dat de nieuwe versie van MacOS al afbeeldingen van de nieuwe Magic Toolbar bevat. Op een nieuwe MacBook Pro. De Magic Toolbar die morgen pas voor het eerst te zien zou zijn. De Magic Toolbar is een alternatief op een touchscreen voor laptops en vervangt met name de functietoetsen.

macbook-pro-magic-toolbar-betaling

Leuk detail is dat de Magic Toolbar ook een vingerafdrukscanner bevat. De functies van de Magic Toolbar zijn afhankelijk van de app die open staat. Dit kan doordat de Magic Toolbar eigenlijk een soort touchscreen is dat gewoon heel breed is. Daarbij heeft Apple voor OLED technologie gekozen. Dit levert een grote kijkhoek en hoge helderheid op. Bovendien is het zeer energiezuinig.

Via MacRumours.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.