GadgetGear.nl

Review: Dragon War Dragon Shock Ultimate Wireless Controller (PC)


Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de Dragon War Dragon Shock Ultimate Wireless Controller met 4 sterren.

The Good
 • Voordelig geprijsd
 • Mooi design
 • Batterij gaat lang mee
 • Groot bereik

The Bad
 • Geen aan/uit-knop
 • Geen batterij indicator

De Dragon War Dragon Shock Ultimate, niet te verwarren met de Dragon War Dragon Shock PS3 controller van vorig jaar, is een draadloze PC controller die met de aangename instapprijs (40,-) superveel biedt voor alle PC gamers die net dat beetje extra zoeken in hun games.

Wanneer we de verpakking openen valt direct op hoe Dragon War meegaat in het multifunctionele design. Deze eigentijds vormgegeven PC controller voelt heerlijk aan, weegt zwaar genoeg voor voldoende balans en heeft een wat ruwer materiaal, een antisliplaag, zodat je hem niet uit je handen laat vallen.

De Dragon Shock Ultimate heeft heeft een tilt sensor en sixaxis besturing, twee vibratiemotors en zeventien besturingsknoppen. Verbinden met je PC doe je via Bluetooth of mini-USB. Dezelfde USB-poort wordt uiteraard ook gebruikt om de herlaadbare NiMH 600 mAh-batterij op te laden.  Met tien meter afstand kan je vanaf iedere plaats ontspannen gamen. De Shock Ultlimate beschikt over een X input (360 mode voor nieuwere spellen en Direct Input voor wat oudere games.

dragon-shock-ultimate-banner

Conclusie

De Dragon Shock Ultimate is de absolute top binnen de draadloze PC controllers. Dit is te danken aan de superlage instapprijs, de grip en de reactietijd van de controles. Het is compatibel met alle games en de extra toetsen werken briljant. Het bereik van de controller is groot en de batterijen gaan superlang mee. Het zou als een nadeel gezien kunnen worden dat er geen aan/ uit-knop op de controller zit en geen batterij-indicator.  Maar dan zoek ik ook echt naar nadelen. Mijn tip als je een voordelige draadloze PC controller zoekt die aan alle eisen voldoet en er tof uitziet, dan is de De Dragon Shock Ultimate de beste keuze!

dragon-shock-ultimate-2

Pluspunten

 • Voordelig geprijsd
 • Mooi design
 • Batterij gaat lang mee
 • Groot bereik

Minpunten

 • Geen aan/uit-knop
 • Geen batterij indicator

Cijfer: 8

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.