Photofast presenteert USB stick met Lightning en USB-C connector

De USB Type-C aansluiting lijkt nu echt de nieuwe standaard te gaan worden. De Apple liefhebbers van Photofast hebben een nieuwe USB stick ontwikkeld die niet alleen een Lightning aansluiting heeft, maar ook een USB-C aansluiting.

Hierdoor is de nieuwe PhotoFast iType-C 4-in-1 de eerste oplossing voor mensen die snel data willen uitwisselen tussen iOS en Android. De nieuwste generaties Android smartphones beschikken immers ook over een USB-C aansluiting. Daarnaast kan de USB-C aansluiting ook gebruikt worden op MacBooks, Chromebooks en nieuwe laptops. Dit maakt dat de iType-C 4-in-1 de meest veelzijdige USB stick is die we tot nu toe hebben gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events