Nike was met de Nike+ schoensensor één van de eerste grote samenwerkingen tussen Apple en een sportmerk. Zelfs op de oude iPod Nano was de Nike+ app te gebruiken om sportieve prestaties bij te houden. Nu komen de twee samen met de Apple Watch Nike+ editie.

De Apple Watch Nike+ is een aanpassing op de tweede generatie Apple Watch. De aanpassing zit hem voornamelijk in hoe het polsklokje eruitziet. De Apple Watch Nike+ heeft een eigen, tweekleurige band meegekregen. Daarnaast bevat de Apple Watch Nike+ speciale Nike+ watchfaces.

Naast de speciale watchfaces is er ook andere software aan boord om sportieve bezigheden goed te kunnen meten. Of er ook een speciale ANT+ antenne in zit om met ANT+ sportsensoren. Bijvoorbeeld voor een hartslagmonitor of een schoensensor. Zover bekend kan de huidige Apple Watch alleen met dit soort sensoren overweg als ze bluetooth gebruiken.

Beschikbaarheid

De Apple Watch Nike+ zal vanag 28 oktober door Apple verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.