GadgetGear.nl

Nike en Apple komen met de Apple Watch Nike+

Nike was met de Nike+ schoensensor één van de eerste grote samenwerkingen tussen Apple en een sportmerk. Zelfs op de oude iPod Nano was de Nike+ app te gebruiken om sportieve prestaties bij te houden. Nu komen de twee samen met de Apple Watch Nike+ editie.

De Apple Watch Nike+ is een aanpassing op de tweede generatie Apple Watch. De aanpassing zit hem voornamelijk in hoe het polsklokje eruitziet. De Apple Watch Nike+ heeft een eigen, tweekleurige band meegekregen. Daarnaast bevat de Apple Watch Nike+ speciale Nike+ watchfaces.

Naast de speciale watchfaces is er ook andere software aan boord om sportieve bezigheden goed te kunnen meten. Of er ook een speciale ANT+ antenne in zit om met ANT+ sportsensoren. Bijvoorbeeld voor een hartslagmonitor of een schoensensor. Zover bekend kan de huidige Apple Watch alleen met dit soort sensoren overweg als ze bluetooth gebruiken.

Beschikbaarheid

De Apple Watch Nike+ zal vanag 28 oktober door Apple verkocht worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.