De nieuwe Nintendo NX-console wordt gepresenteerd als sneak peek

De nieuwe Nintendo NX-console wordt gepresenteerd als sneak peek op donderdagmiddag 16:00. Houdt allemaal je telefoon en horloge in de gaten, want Nintendo zal vandaag om 16.00 uur Nederlandse tijd de nieuwe console onthullen. Althans, een voorlopige aankondiging met foto’s en een preview trailer.

nintendo-logo

Houdt allemaal je telefoon en horloge in de gaten, want Nintendo zal vandaag om 16.00 uur Nederlandse tijd de nieuwe console onthullen. Althans, een voorlopige aankondiging met foto’s en een preview trailer.

Is dat dan zo belangrijk? Ja, tot op heden zijn er enkel geruchten bekend: De console zou teruggaan naar cartridges, is hand held en zou een Nvidia-soc bevatten. Er is wel al bekend dat de console met code naam NX zicht richt op 1080p gameplay en 60fps,  iets waar Nintendo zich nooit zo erg mee bezighield. Verder zou de NX rond de 300 $ gaan kosten. Of dit allemaal waar is, dat horen we straks om 16:00 uur.

Op  www.nintendo.nl is de informatie straks allemaal zichtbaar. Tot straks, wanneer we verslag doen van de NX preview.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events