Netatmo staat al jaren bekend als dé IoT pionier onder de weerstations voor thuis. Zonder twijfel is het originele weerstation het best ondersteunde wereldwijd. Met de Healthy Home Coach introduceert het Franse bedrijf een alternatieve versie van het weerstation.

De Healthy Home Coach bevat vrijwel dezelfde sensoren die in het originele weerstation te vinden zijn. Toch zijn er hardware aanpassingen, want de Healthy Home Coach kan worden gecombineerd met Apple HomeKit. Daar zijn doorgaans speciale chips voor nodig (Philips lanceerde ook al een nieuwe versie van de Hue hub).

De focus van de Healthy Home Coach is anders dan die van het oude weerstation. Waar het weerstation vooral rapporteerde over de gezondheid van het klimaat binnen en buiten, moet de Healthy Home Coach vooral een adviserende rol hebben. Je krijgt dan bijvoorbeeld een notificatie om het raam open te zetten wanneer er te weinig zuurstof in huis is. Er zijn ook speciale functies om de Healthy Home Coach als babymonitor in te zetten.

Beschikbaarheid

De Netatmo Healthy Home Coach is nu verkrijgbaar voor €99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.