Nacon introduceert twee sterke Esports controllers

BigBen brengt het high-end gaming label Nacon naar Nederland. Nog voor de feestdagen moeten de twee top controllers van het merk in de winkel liggen. De Nacon Revolution Pro PS4 controller en de Nacon GC-400ES voor de PC.

De controllers van Nacon vallen op door de verlichte ring om de rechter analoge stick, maar dat is lang niet alles. De controllers zijn te customizen via een PC app. Daarmee zijn profielen op de controllers op te slaan zodat de controller tijdens het spelen van een MoBa anders aan zal voelen dan wanneer je een FPS speelt. Er zijn extra functietoetsen toegevoegd en het is ook mogelijk het gewicht van de controllers aan te passen.

nacon-revolution-pro-ps4-controller

Het meest slimme is wat mij betreft nog de aanwezigheid van een speciale plug om de stekker op de controller aan te sluiten. Hierdoor voorkom je kabelbreuk door een te strak opgewonden kabel tijdens transport. Waarom niet draadloos? Het is eSports 😉

Beschikbaarheid

De Nacon Revolution Pro Controller voor de PS4 gaat €109,99 kosten. De prijs van de Nacon GC-400ES is nog niet gecommuniceerd, maar zal waarschijnlijk in dezelfde richting liggen. De Nacon controllers worden gedistribueerd door BigBen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.