Microsoft’s avonturen met de Hololens lijken nu eindelijk hun vruchten af te gaan werpen. Gisteravond presenteerde Microsoft een complete serie VR brillen die geschikt zijn voor de nieuwste editie van Windows 10.

Microsoft demonstreerde de brillen met behulp van HoloTour, een app die is ontwikkeld voor de originele HoloLens. Net als bij de HoloLens moeten deze brillen de gebruiker de mogelijkheid geven vrij in de ruimte te bewegen. Zonder markers en andere ongemakken die bij andere VR brillen komen kijken.

De brillen worden geproduceerd door HP, Asus, Lenovo, Dell en Acer. Microsoft verwacht dat de verschillende modellen vanaf $299 in de schappen zullen liggen.

Helaas ging Microsoft niet in op de specificaties van de brillen die komen gaan. Er werd zelfs maar één model echt getoond en wiens VR bril dat is, is onbekend. Wel lijkt die bril een beter gestroomlijnd uiterlijk te hebben dan de originele HoloLens. Het is ook niet bekend of deze brillen gebruikt kunnen worden om te gamen via platforms als Steam. We zullen de aankondigingen van de individuele merken even moeten afwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.