Arjan Olsder
Arjan Olsder

Photokina: SanDisk zet 1TB op een SDXC kaart

SanDisk heeft het opnieuw gedaan. Tijdens de Photokina liet het bedrijf opnieuw een SDXC kaart zien waarbij het bedrijf haar eigen grenzen verlegt. De SDXC kaart die SanDisk demonstreerde is in staat om 1TB aan data op te slaan.

De komst van dit soort enorme SD kaarten is belangrijk. Steeds meer camera’s nemen in 4K op en de eerste 8K modellen verschijnen ook al op de markt. Deze enorme videoformaten resulteren in enorme datastromen die weggeschreven moeten worden.

De presentatie van deze nieuwe kaart volgt twee jaar nadat SanDisk, inmiddels onderdeel van Western Digital, een 512GB kaart op de Photokina presenteerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.