GadgetGear.nl

Invoxia verbindt de vaste lijn met iOS 10

Het Franse Invoxia heeft een handige manier bedacht om je met de iPhone over een vaste lijn te laten bellen. Voorheen had Invoxia hier een speciale app voor nodig, maar de functionaliteit zit nu ingebakken in iOS.

Om dit voor elkaar te krijgen sluit je de Invoxia Voice Bridge op jouw landlijn thuis aan. De app integreert deze landlijn in de belmogelijkheden van de eigen dialer app van Apple. Wanneer je daarmee een gesprek gaat bellen zal de iPhone vragen of je een de reguliere, mobiele verbinding graat gebruiken of dat je de verbinding via FaceTime of de Voice Bridge gaat gebruiken.

Gebruik je de Voice Bridge, zal de iPhone via internet contact maken met jouw Voice Bridge thuis en het gesprek vanuit daar over de landlijn voeren. Ook binnenkomende gesprekken kunnen worden doorgestuurd naar jouw smartphone.

Beschikbaarheid

De Invoxia Voice Bridge is te koop voor €99.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.