Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Jabra introduceert volledig draadloze oordopjes

Jabra heeft haar nieuwe Elite Sport meegebracht naar de IFA. De Elite Sport is een nieuw setje draadloze oordopjes dat ook echt compleet draadloos is. Er zit dus een slim stukje draadloze communicatietechnologie in om het geluid synchroon te houden.

Het volledig draadloos luisteren naar muziek is natuurlijk ideaal voor sporters. De draden kunnen niet meer achter kleding blijven hangen. Om sporters verder te ondersteunen, bevat de Elite Sport ook een hartslagmeter. Daarnaast bevat de bijbehorende app een aantal fitnessfuncties. Hieronder zit onder anderen een fitnesstest van VO2 om jouw fitheid vast te leggen.

Jabra-Elite-Sport-Powerbank

De accu in de twee oordopjes gaat drie uur mee. In het meegeleverde doosje zit een powerbank weggewerkt die ze nog eens twee keer volledig kan opladen.

In de draadloze oordopjes zitten twee microfoons. Één microfoon voor spraak en één om omgevingsgeluid te registreren. Op basis van de feedback uit de tweede microfoon wordt het geluid van de spraakmicrofoon ontdaan van een groot deel van de ruis.

Jabra levert de Elite Sport met zowel een serie eargels als foamtips. Die laatste isoleren beter en verzwaren het geluid. Earhooks helpen je om de Elite Sport in het oor te klemmen. Via audio pass-through laten de microfoons het omgevingsgeluid naar binnen komen. Handig wanneer je met iemand gaat praten, maar niet de Elite Sport wilt afzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.