Eerder dit jaar introduceerde Huawei haar vlaggenschip de P9. Een toestel dat in onze review een enorm hoge waardering ontving om haar prestaties en haar camera. Tijdens de IFA kondigde Huawei twee nieuwe uitvoeringen van het toestel aan.

Het geheim van de fotografische prestaties van de P9 zit hem in de daul-12 megapixel lens met grotere beeldsensor. Deze is ontwikkeld samen met Leica. Hierdoor is het ook mogelijk om zwart-wit opnamen te maken met de effecten die we van de oude monochrome filmrolletjes van Leica kennen. Bovendien biedt de camera ondersteuning voor het fotograferen in RAW formaat.

Nu komen er dus twee uitvoeringen bij. De nieuwe P9’s zijn in het rood en blauw verkrijgbaar. De adviesprijs van de toestellen is ongewijzigd evenals de specs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.