IFA: Devolo lanceert haar dLAN 550+ WiFi powerline adapters

Snel en gemakkelijk meerdere WiFi accesspoints uitrollen binnen de woning, dit is het idee achter de WiFi powerline adapters van Devolo. Zo ook met de dLAN 550+ WiFi die het bedrijf enkele weken geleden presenteerde tijdens de IFA.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om Powerline adapters met een theoretische datasnelheid van 500Mb (62,5MB) per seconde. Deze adapters zijn voorzien van twee WiFi antennes en ondersteuning voor 802.11n. De WiFi snelheid via de dLAN 550+ WiFi ligt op 300Mb (37,5MB) per seconde.

Om te zorgen dat je zonder haperingen HD content kunt streamen, zijn de adapters voorzien van Devolo's Range+ technologie om de verbinding verder te stabiliseren. Daarnaast is er ondersteuning voor WiFi Move. Wanneer je meerdere accesspoints in huis hebt, kun je zonder haperingen overschakelen van het ene op de andere. Jouw apparaat kan zelf steeds het beste access point selecteren.

Beschikbaarheid

De Devolo dLAN 550+ WiFi adapter kost los €89,90 of €129,90 in een starterkit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram