IFA: D-Link zet opnieuw in op smart home en camera’s

D-Link heeft zojuist op de IFA haar nieuwste producten gepresenteerd. Daaronder vinden we niet alleen een nieuwe router, maar ook camera’s en andere smart home producten.

DIR-895L AC5300 Ultra WiFi Router

De DIR-895L AC5300 Ultra WiFi Router is voorzien van acht antennes. De router maakt gebruik van SmartConnect en MU-MIMO om het laatste beetje snelheid uit de 5GHz band te persen.

mydlink Home Smart Power Strip

Op afstand schakelbare stekkers zijn er al een tijdje. D-Link bereidt dit concept uit naar een compleet stekkerblok met vier stopcontacten. De mydlink Home Smart Power Strip wordt via WiFi met het netwerk verbonden en is stuurbaar via de mydlink app.

mydlink Home Thermostatische Verwarmingsknop

Met de Home Thermostatische Verwarmingsknop wordt het mogelijk om iedere radiator in huis separaat aan te sturen. Daarmee creƫer je zonder leidingen aan te passen een multi-zone verwarmingssysteem. Om de Home Thermostatische Verwarmingsknop heb je wel de mydlink Connected Home Hub nodig.

mydlink Home Full HD Outdoor 180 WiFi Camera

Na Nest komt ook D-Link met een outdoor beveiligingscamera. De Home Full HD Outdoor 180 WiFi Camera heeft bovendien een 180-graden lens. De-warping maakt het opgenomen beeld weer plat. De beeldsensor neemt beelden op in Full HD.

DCS-8700LH-mydlink-Home-Full-HD-Outdoor-180-WiFi-Camera-(Side_Left)

mydlink Home Monitor HD

De mydlink Home Monitor HD is een 720p camera voor binnen. Bij deze camera gaat het vooral om een compact design waardoor deze minder zichtbaar is in het interieur. De camera is voorzien van nachtzicht met een bereik van 5 meter. De camera slaat haar beelden op op een micro-SD kaart.

DCS-935LH-mydlink-Home-Monitor-HD-(Side_Left)

Full HD 180 Panoramic Camera DCS-2530L

De Full HD 180 Panoramic Camera DCS-2530L lijkt D-Link’s antwoord op de populaire Dropcam/Nestcam te zijn. Het design is even simpel, maar de camera heeft wel een bereik van 180-graden. Ook hier is weer dewarping aanwezig om het beeld strak te trekken en ook hier neemt de camera in 1080p op.

DCS-2530L-Full-HD-180-Panoramic-Camera-(Front)

HD WiFi Camera DCS-936L

Het laatste model is echt een instapper. Deze heeft acht meter zicht in het donker en beschikt over een WiFi kwaliteit LED die aangeeft of de camera een goed genoeg signaal ontvangt. Verdere specs ontbreken op dit moment. Wel zien we op de foto dat ook hier ruimte is voor een micro-SD kaart.

DCS-936L-HD-WiFi-Camera-(Side_Right)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events