Creative heeft tijdens de IFA haar nieuwe Flex hoofdtelefoon geïntroduceerd. De nieuwe on-ear hoofdtelefoon heeft de looks van een studiohoofdtelefoon en de logo’s op de oorschelpen kunnen vervangen worden zodat de kleur aansluit op jouw outfit.

De Creative Flex hoofdtelefoon is voorzien van 32mm drivers. Deze moeten bereik van 20Hz-22kHz halen. De oorkussens zijn van een soort nepleder en moeten zeer zacht aanvoelen. Hierdoor moet het comfortabel zijn om de Creative Flex langere tijd te dragen.

creative-flex-gevouwen

Aan de hoofdtelefoon zit een kabel met een 3,5mm autoaansluiting. De kabel bevat ook een microfoon zodat de hoofdtelefoon als headset gebruikt kan worden. Daarnaast zijn er afstandbedieningknoppen aanwezig. De logo’s die Creative meelevert zijn er in de kleuren rood, groen, blauw en zwart.

Beschikbaarheid

Ondanks haar premium looks is de Creative Flex toch een relatief goedkope hoofdtelefoon. Hij is nu beschikbaar voor €39,99.

creative-flex-kleuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.