Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honeywell introduceert de Lyric T6 slimme thermostaat

Met de Lyric T6 slimme thermostaat duikt Honeywell volledig in de wereld van de HomeKit ondersteuning. Geen zorgen, de nieuwe thermostaat is ook compatible met Android.

Door de integratie met Apple HomeKit is het mogelijk de Lyric T6 thermostaat aan te laten sturen door Siri. Gewoon met stemopdrachten dus. De Lyric T6 is de derde slimme thermostaat die Honeywell introduceert. Functioneel hangt de Lyric T6 tussen de Round Connected en de zeer complete Evohome thermostaten in. Daarmee is de Round Connected binnen het Honeywell assortiment het instapmodel slimme thermostaat geworden.

De Lyric T6 maakt gebruik van Geofencing. Wanneer alle inwoners van het gezin (met een smartphone) het huis hebben verlaten, zal de verwarming worden uitgeschakeld. Het programma wordt hervat wanneer de eerste bewoner weer binnen een bepaalde afstand van het huis is. Een geld besparende functie.

De Honeywell Lyric T6 bevat ook een zelflerend systeem waardoor de thermostaat weet hoelang het duurt voor jouw huis een bepaalde temperatuur bereikt. Hierdoor kan de thermostaat nauwkeurige inschattingen leveren. De Lyric T6 kan daarnaast waarschuwen bij extreme temperaturen.

Beschikbaarheid

Honeywell komt met een bedrade- en draadloze variant op de Lyric T6. De bedrade variant gaat €199 kosten en de draadloze €249. De themostaat is geschikt voor CV en stadsverwarming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.