GadgetGear.nl

Honeywell introduceert de Lyric T6 slimme thermostaat

Met de Lyric T6 slimme thermostaat duikt Honeywell volledig in de wereld van de HomeKit ondersteuning. Geen zorgen, de nieuwe thermostaat is ook compatible met Android.

Door de integratie met Apple HomeKit is het mogelijk de Lyric T6 thermostaat aan te laten sturen door Siri. Gewoon met stemopdrachten dus. De Lyric T6 is de derde slimme thermostaat die Honeywell introduceert. Functioneel hangt de Lyric T6 tussen de Round Connected en de zeer complete Evohome thermostaten in. Daarmee is de Round Connected binnen het Honeywell assortiment het instapmodel slimme thermostaat geworden.

De Lyric T6 maakt gebruik van Geofencing. Wanneer alle inwoners van het gezin (met een smartphone) het huis hebben verlaten, zal de verwarming worden uitgeschakeld. Het programma wordt hervat wanneer de eerste bewoner weer binnen een bepaalde afstand van het huis is. Een geld besparende functie.

De Honeywell Lyric T6 bevat ook een zelflerend systeem waardoor de thermostaat weet hoelang het duurt voor jouw huis een bepaalde temperatuur bereikt. Hierdoor kan de thermostaat nauwkeurige inschattingen leveren. De Lyric T6 kan daarnaast waarschuwen bij extreme temperaturen.

Beschikbaarheid

Honeywell komt met een bedrade- en draadloze variant op de Lyric T6. De bedrade variant gaat €199 kosten en de draadloze €249. De themostaat is geschikt voor CV en stadsverwarming.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten