GoPro heeft gisteravond niet alleen haar nieuwe drone wereldkundig gemaakt, maar ook twee nieuwe actioncams. De GoPro Hero 5 Black en de GoPro Hero 5 Session.

Hero 5 Session

De Hero 5 Session is de tweede generatie ultracompacte actioncams van GoPro. Geïnspireerd op het succes van de Polaroid Cube kwam GoPro vorig jaar ineens met de Session. De Hero 5 Session reageert op stemcommando’s in 9 talen. Deze is waterdicht tot 10 meter en wordt met één knop bedient. De beeldsensor kan foto’s vastleggen op 10 megapixel. Voor het instellen van de camera is een smartphone nodig.

gopro-hero-5-session

Hero 5 Black

De Hero 5 Black is het nieuwe topmodel uit de stal van GoPro. Deze beschikt over een 2 inch touchscreen en is ook waterbestendig tot 10 meter diepte. In de behuizing zit ook optische beeldstabilistatie. Net als de Hero 5 Session is ook deze met stembediening te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.