Vandaag heeft Garmin haar nieuwe Virb Ultra 30 actioncam aangekondigd. Deze nieuwe actioncam van de specialist in navigatiesystemen os voorzien van een beeldprocessor waarmee 4K beelden met 30 frames per seconde kunnen worden opgenomen. Dit lijkt in het huidige landschap niet heel bijzonder, maar Garmin heeft iets leuks met de software gedaan.

De Virb Ultra 30 actioncam is voorzien van Garmin G-Metrix technologie. Deze maakt het mogelijk om opnamen aan te vullen met meetwaarden en bijbehorende grafieken. Zo kun je laten zien hoeveel G krachten op jouw lichaam staan wanneer je met de Virb Ultra 30 actioncam op de motor de bocht in gaat. Het is ook mogelijk om vanuit de Virb Ultra 30 actioncam direct in Full HD te streamen op YouTube.

Bediening van de camera kan via het touchscreen, maar de Virb Ultra 30 actioncam heeft ook ingebouwde spraakherkenning aan boord. Starten en stoppen met commando’s behoort dus tot de mogelijkheden. Ingebouwde beeldstabilisatie moet ervoor zorgen dat het beeld van de Virb Ultra 30 actioncam rustig blijft.

Naast 4K in 30 frames per seconde is het ook mogelijk om 720p in 240 frames per seconde te filmen. Dit laatste is mooi voor slowmotion opnamen.

Beschikbaarheid

De Garmin Virb Ultra 30 actioncam ligt deze maand in de winkel voor €529,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.