Enthousiaste film reviewer gezocht M/V 18-99

Dit is je kans! Voor alle film geeks van Nederland is er nu een vacature beschikbaar bij onze dochtermaatschappij Entert1.nl voor film reviewer m/v. Ben je een filmkenner, kijker en criticus met een vlotte pen en ambitie als film journalist? Lees dan verder!

Entert1 (spreek uit als Entertain) is een Nederlandstalige online nieuws- en review magazine dat op zoek naar enthousiaste film reviewers voor onze Nederlandse en Vlaamse lezers.
Wij zoeken liefhebbers, kenners en leergierige reviewers voor de productgroepen: film en tv. Dit houdt in dat je wekelijks een film, documentaire of tv-shows ontvangt als hard copy, maar ook soms wordt uitgenodigd voor de nieuwste premières waar je Entert1 als journalist vertegenwoordig.

Een review van een filmproduct bestaat uit een korte samenvatting van de film zonder te veel te verklappen, informatie over de belangrijkste cast en crew te delen, de opvallende feitjes, roddels of nieuwtjes op te sporen en uiteraard je eigen ongezouten, maar professionele mening melden met als afsluiter; een beoordeling.

Als film reviewer heb je uiteraard affiniteit met film. Je kijkt zelfs wekelijks meerdere films, hebt er bizar veel gezien en in de spiegel zie je een m/v met vreemde vierkante ogen. Je beschikt over een vlotte pen, een scherpe onderbouwde mening en een natuurlijke plus voor spelling en grammatica (of een goede correctietool).   Je bent representatief, ambitieus professioneel en je kunt de informatie over de producten geloofwaardig presenteren.

De vergoeding die Entert1 je biedt bestaat uit het houden van de producten die je te reviewen krijgt. Behalve een fysieke beloning krijg je een groot medium om jezelf als filmjournalist en criticus te bewijzen.

Heb jij het in je om bij Entert1 reviews te schrijven? Stuur ons een mailtje met je CV, motivatie en een korte review van 1 van je favoriete films (ongeveer 250 woorden) naar: Kevin.krechting@entert1.nl onder vermelding van:  sollicitatie Enthousiaste film reviewers gezocht M/V 18-99.  Succes!

Eén reactie

  1. Ik kan een goede film meerdere keren kijken en elke keer zie ik iets nieuws. ik lees wekelijks, zo niet dagelijks, recensies. Binnen mijn vriendenkring wordt mijn mening gevraagd en gewaardeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.