In navolging van Yuneec komt ook DJI met een opvouwbare drone. Zoals we van DJI mogen verwachten gaat het om een model met professionele specs waaronder een 4K camera die op 3 assen is gestabiliseerd.

De DJI Mavic Pro is een drone die op een enkele acculading een afstand van 13 kilometer of 27 minuten kan overbruggen. Er ligt een chipset in met 24 processors die alle data van de 5 optische sensoren verzamelt en analyseert om een zo goed mogelijke vlucht mogelijk te maken.

dji-mavic-pro

Leuk detail is dat de kleine drone door deze grote hoeveelheid rekenkracht ook is voorzien van DJI’s FlightAutonomy. Hierdoor kan de Mavic Pro zelf obstakels omzeilen. Hij herkent obstakels vanaf 15 meter afstand waardoor de drone voldoende tijd heeft om te hoveren of het obstakel te omzeilen.

De DJI Mavic Pro kan 1080p Full HD streams uitzenden. De Mavic Pro is dan ook compatible met de DJI Goggles.

Beschikbaarheid

De DJI Mavic Pro is nu verkrijgbaar voor €1199.

2 REACTIES

  1. Ik denk merken als Yuneec zullen de trend volgen en ook een mini drone uitbrengen, ben benieuwd wat zij uitbrengen. Drone wereldje begint langzaam vorm te krijgen met paar reuzen die waarschijnlijk de toekomst van drones gaan vormen. Hiermee blaast DJI wel ze in een keer omver….maar concurrentie staat niet stil….popcorn erbij en kijken!

    • Zoals aangegeven en gelinkt in het begin van het artikel, heeft Yuneec tijdens de IFA al een alternatief gepresenteerd dat ook nog eens een stuk goedkoper is (maar ook met net iets mindere specs).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.