Coffee Brokers maakt machine voor Nespresso capsules

Normaal doen fabrikanten hun best om alternatieven voor de Nespresso capsule te ontwikkelen. Daarbij gaan ze voor een hogere kwaliteit of juist een lagere verkoopprijs. De mensen van Coffee Brokers pakken het anders aan. Zij maken juist een andere machine voor de Nespresso capsule en daarmee zou de Nespresso capsule weleens een ongewilde standaard kunnen worden voor verpakte koffie van hoge kwaliteit.

De machine van COffee Brokers kan met Nespresso en soortgelijke capsules overweg. Je kunt dus ook die van de Appie of van de Duitse grootgrutters erin stoppen. De Coffee Brokers machine heeft een verstelbare lekbak en een drukkamer die 20 bar door de capsule perst. Het thermoblock zorgt ervoor dat je met een minuut al de koffie uit de Coffee Brokers machine kunt drinken.

De Coffee Brokers machine zelf heeft een waterreservoir van 1,2 liter. Een warmhoudplaat bovenop houdt de kopjes lekker warm en het geheel is gemaakt van RVS. Met de machine doet Coffee Brokers dus dingen die de machines in het vaste assortiment van Nespresso niet kunnen. Bovendien lijkt dit de eerste keer te zijn dat men een machine voor de cupjes maakt in plaats van cupjes voor de machine. We zijn dan ook benieuwd of er anderen zijn die het voorbeeld van Coffee Brokers gaan volgen.

Beschikbaarheid

De Coffee Brokers is verkrijgbaar voor €295.

Eén reactie

  1. Onzin. Er is geen machine op de markt die perst met 20 bar. Er zit een 20 bar pomp in. Dat is iets heel anders. Nespresso machines hebben een 25 bar pomp, maar persen uiteindelijk maar met 9 bar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.