Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bouwen, verbouwen en innoveren? GadgetGear staat op Beurs Eigen Huis

Ga je bouwen of verbouwen? Dan is er veel meer om over na te denken dan het nieuwe behangetje alleen. Voor iedere kamer zijn innovaties te bedenken. Met de bouw van Het Innovatieve Huis hebben we een berg ervaring opgedaan die we live met je gaan delen.

Beurs Eigen Huis is een typische woonbeurs voor iedereen die echt grondig aan de slag gaat met zijn of haar stulpje. Van een simpele badkamerverbouwing tot het aanleggen van een droomtuin. Natuurlijk vindt je daar veel partijen met slimme oplossingen, maar ook GadgetGear.nl is op de beurs aanwezig.

Op zowel vrijdag als zondag is GadgetGear.nl met HetInnovatieveHuis.nl aanwezig op Beurs Eigen Huis. We zijn regelmatig in het bloggers home te vinden waar vanuit we die dagen de site runnen. Je mag lekker bij ons aanschuiven om eens goed te brainstormen hoe jouw project naar een hoger plan te tillen is qua innovatie. En natuurlijk vrij van bullshit. Wij krijgen vanuit de merken geen financiële vergoeding om aanwezig te zijn, dus we mogen lekker onafhankelijk zijn.

Op vrijdagmiddag van 14:00 – 14:30 staat HetInnovatieveHuis.nl op het podium met de sessie ‘ Bouwen of verbouwen… innoveren vanaf de start ‘. In een half uurtje tijd gaan we praten over de basis van de verbouwing. Een innovatief huis begint bij goed leidingwerk. Zelfs in de tijd van domotica. Daarnaast werpen we een blik op robotica. Hoe zorgt jij dat jouw huis zo onderhoudsvriendelijk mogelijk wordt.

Deelnemen aan de sessie of aanschuiven op het bloggers home? Het is allemaal, helemaal gratis. Zolang je natuurlijk een toegangskaart hebt voor Beurs Eigen Huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.