Vorig jaar wist Zidoo hoog te scoren met haar X9 Android mediaplayer. Eindelijk een serieuze uitdager voor merken als Ugoos en MiniX. Na verschillende mediaplayers in lagere prijssegmenten, komt Zidoo opnieuw met een vlaggenschip model.

De Zidoo X9S is van een nieuwe chipset voorzien die de X9S een stuk krachtiger moet maken dan haar voorganger. Daarnaast heeft ook deze Android mediaplayer de nodige hardware features die redelijk uniek zijn.

In de Zidoo X9S vinden we de RealTek RTD1295 chipset. Deze bevat een 64-bit quad-core processor. Deze wordt aangevuld met een stevige Mali T820 MP3 GPU voor het spelen van games. De chipset beschikt over 2GB aan DDR3 werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte.

Het gevolg is ondersteuning voor HDMI 2.0a. De X9S kan zo niet alleen UHD / 4K beelden op jouw TV zetten met 60Hz, maar ook HDR ondersteunen. Kan jouw TV 10-bit kleuren aan, zal de X9S deze leveren. Qua audio krijg je passthrough ondersteuning voor Dolby Audio en DTS HD.

Qua hardware levert Zidoo wederom een LCD display op de voorzijde van de mediaplayer. Daarnaast beschikt de Zidoo X9S over een HDMI ingang. Daarmee is de X9S als capture device te gebruiken om bijvoorbeeld gameplay van consoles op te nemen.

Wanneer de Zidoo X9S Android mediaplayer precies verschijnt is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.