RTL’s Videoland is nu ook gemakkelijk te kijken voor Ziggo abonnees. Hoewel die al via een Smart TV, Chromecast of Android mediaplayer naar Videoland konden kijken, is er nu ook officiële ondersteuning vanuit Ziggo.

Deze officiële ondersteuning voor Videoland komt in de vorm van de lancering van de app op de Horizon mediaboxen. Hoewel de komst van de app al een tijdje bekend was, duurde het toch nog ongeveer een jaar voor de app ook daadwerkelijk op de Horizon te installeren was.

Videoland moet nu ook beschikbaar zijn voor gebruikers van de CI+ kaarten van Ziggo. De dienst is dan via de rode knop bereikbaar. Op de CI+ kaarten die wij hier hebben, hebben we nog niets gemerkt van deze beschikbaarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.