In Tokio hebben ze het voor elkaar. Wetenschappers daar hebben de eerste smartphone op wielen gebouwd. De smartphone kan hierdoor zichzelf verplaatsen. Handig? In Tokio denken ze van wel.

Zo kan de smartphone naar je toe rijden wanneer je belangrijke berichten ontvangt. Zo vraagt de smartphone je nadrukkelijker om deze berichten te lezen. Ook als snooze wekker zou de smartphone ideaal zijn. Wanneer je toch echt wakker moet worden, rijdt de smartphone weg zodat je wel het bed uit moet komen om het irritante geluid van de wekker af te zetten.

Echt nuttig wordt het wanneer de stappenmotor gebruikt gaat worden als sensor. Zo zou de smartphone zelfstandig het oppervlak van een ruimte kunnen opmeten en misschien zelfs zelfstandig een compleet huis kunnen opmeten. Mits er geen trappen of hoge drempels zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.