Photokina: Braun introduceert 15 inch digitale fotolijsten

Dat de markt voor digitale fotolijsten nog niet dood is bewijst Braun. Het merk zal tijdens de Photokina volgende maand twee digitale fotolijsten presenteren. Beiden hebben een beelddiagonaal van 15 inch en zijn daarmee erg groot.

Braun introduceert zowel een model met zwarte omlijsting als een model met vintage look. De displays hebben een LED backlight en hebben een resolutie van 1024×768 pixels. De reden dat Braun voor een 4:3 beeldverhouding gaat is zodat je ook verticale foto’s goed kunt weergeven.

De fotolijsten komen met afstandsbediening en een on screen display om instellingen aan te passen. De foto’s kunnen zowel via SD kaarten als USB sticks worden geladen. Naast foto’s is het ook mogelijk om videobeelden weer te geven met ondersteuning voor o.a. H.264. het geluid komt in dat geval uit twee 1 Watt speakers.

Beschikbaarheid

De exacte leverdatum is nog onbekend, maar Braun richt op een verkoopprijs van €199.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events