Asus heeft vandaag de Asus ZenWatch 3 wereldkundig gemaakt. Zoals verwacht gaat het om een Android Wear smartwatch met een rond display en… Asus heeft wederom een bijzonder design opgeleverd.

Asus heeft de behuizing gemaakt van 316L RVS. Asus komt met drie uitvoeringen van het slimme klokje. Gunmetal, zilver en rosé goud. De behuizing van de ZenWatch 3 meet 9,95mm dit en er zijn drie kroonknoppen om meer controle te geven over de Android Wear apps.

Asus-Zenwatch-3-2

Het ronde display in de ZenWatch 3meet 1,39 inch. Het is een AMOLED display met 400 x 400 pixels. Dit levert een scherpte op van 287 pixels per inch. Asus gebruikt Corning Gorilla Glass om het glas krasvrij te houden. Aan de randen is het glas 2.5D afgewerkt waardoor je een mooie ronding krijgt en dat voelt prettig aan.

Asus komt met Italiaans lederen bandjes en rubberen bandjes. De bandjes verschijnen in donker bruin en beige.

Asus-Zenwatch-3-3

In de ZenWatch 3 heeft Asus een Qualcomm Snapdragon 2100 processor gelegd. HyperCharge zorgt ervoor dat de smartwatch sneller geladen kan worden. Met een kwartiertje laden moet de ZenWatch al 60% vol zitten. Bovendien is hij 25% zuiniger. Asus claimt twee dagen gebruik. Om het verhaal nog beter te maken, komt er een verwisselbare batterypack die nog eens 40% aan batterijcapaciteit toevoegt. Een magnetische aansluiting op de achterkant zorgt voor snelle plaatsing. Slim!

Beschikbaarheid

De Asus ZenWatch 3 gaat €229 kosten en is daarmee opnieuw één van de goedkopere opties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.