GadgetGear.nl

Gamescom: HyperX Cloud Stinger gaming headset

Op de Gamescom in Keulen toonde HyperX zijn nieuwe gaming headset, een headset voor een lager budget. Echter probeert HyperX voor minder geld toch een kwalitatief goede headset neer te zetten.

Het zwart rode design van de Cloud Stinger is typerend voor de randapparatuur van HyperX. Een mooi en degelijk design dat stevig lijkt, mede dankzij de ijzeren beugel. Gewapend met een afneembare microfoon, draaiende oorschelpen en volumeregelaar verwerkt in één van de schelpen komt de HyperX Cloud Stinger begin oktober op de markt.

De HyperX Cloud Stinger is gericht op gamers met een lager budget, prijzen zijn echter nog niet bekend. Begin oktober kijken wij  verder naar deze headset in een uitgebreidde review!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten