Gamescom: BenQ introduceert de Zowie XL2735

BenQ heeft tijdens de Gamescom in Keulen haar Zowie XL2735 monitor gepresenteerd. Deze XL2735 is het nieuwe vlaggenschip onder de gamingmonitoren van het merk.

De Zowie XL2735 heeft een WQHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. De monitor heeft een refreshrate van 144Hz met een 1ms responsetijd. Een aantal beeldverbeteraars moeten strepen en ghosting voorkomen.

Met Color Vibrance technologie kunnen kleuren en contrasten worden aangepast terwijl de Black eQualizer donkere beeldpartijen van extra details voorziet zodat je tegenstanders sneller in het vizier krijgt. Twee displaykappen (links en rechts) voorkomen schitteringen en andere afleidingen tijdens het gamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events