Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Apple organiseert iPhone 7 evenement op 7 september

Vandaag gingen ze eruit. De persuitnodigingen van Apple. Op 7 september, vlak na de IFA, zal Apple haar event organiseren. Daarmee kan Apple weleens het momentum van Sony stelen. Sony organiseert gelijktijdig een groots persevenement. Zeer waarschijnlijk om de Playstation 4 Neo aan te kondigen.

Er zijn hoge verwachtingen van de iPhone 7. De lancering van de SE was een matig succes van Apple en zeker geen opvolger voor de iPhone 6 serie. Het zou ook de eerste iPhone zonder hoofdtelefoonaansluiting moeten worden. Dit om de iPhone 7 nog dunner te kunnen maken. Verder zijn er verwachtingen voor nieuwe iPad’s en wellicht ook OS X hardware.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.