AOC Introduceert twee 4K monitoren

De Gamescom is nog maar net geopend of AOC introduceert twee premium 4K monitoren. Beide monitoren maken deel uit van de 77-serie van AOC. Bovendien is er volledige 8-bit kleurenondersteuning in combinatie met FRC.

De nieuwe 4K monitoren zijn dan ook in staat om 100& van het sRGB kleurengamma weer te geven en 95% van het NTSC kleurenbereik.

De schermen zijn in hoogte verstelbaar, maar kunnen op de standaard voet ook kantelen. AOC zet ook haar FLicker Free technologie erop en hebben een snelheid van 60Hz. Bovendien hebben e schermen een USB 3.0 hub om het aansluiten van accessoires gemakkelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.