IDC heeft het berekend, dus het klopt. Waarschijnlijk. De verkopen van smartwatches lijken in te zakken en met name Apple heeft hier onder te leiden. Naast de iPad is de Apple Watch dus ook een zorgenkindje voor Tim Cook aan het worden.

Niet eerder wist een nieuwe productlijn van Apple zo snel in verkopen in te zakken als de Apple Watch. Apple was laat op de markt voor smartwatches, maar leek indruk te maken. In het afgelopen kwartaal wist Apple nog maar 1,6 miljoen horloges te verkopen. In hetzelfde kwartaal in 2015 wist Apple er nog 3,6 miljoen te verkopen. Bij Samsung liepen de verkopen ook terug met 51% en Motorola moest zelfs 75% inleveren. Het kan dus nog slechter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.