Pokémon Go, de meest bizarre nieuwsfeiten rondom de spelers

Nintendo is met Pokémon Go het mobiele domein betreden en dat zullen we weten. In de VS is de game al razend populair. Een korte samenvatting van wat er in één week allemaal met de gamers is gebeurd:

Politie waarschuwt uit te kijken

In Australië heeft de politie op woensdag een waarschuwing uitgestuurd aan Pokémon Go spelers. De politie is bang dat spelers de straat op lopen zonder om zich heen te kijken of er verkeer aankomt.

Op vrijdag volgde de politie in Washington met een oproep. Ditmaal om niet te spelen en tegelijkertijd een auto te besturen in de hoop een zeldzame Pokémon op straat te vinden.

Pokémon jagen tijdens de bevalling

Afgelopen vrijdag lag iemands vrouw te bevallen op het moment dat een Pokémon opduikt. Dan moet je als soon-to-be vader prioriteiten stellen...

View post on imgur.com

Pokémon blijkt lijk

Shayla Wiggins, 19, uit Riverton, Wyoming is er vrijdag op uit getrokken om een waterpokémon te vangen. In plaats daarvan vond ze een levenloos lichaam van een man.

Pokémon Go gebruikt om virussen te verspreiden

Al snel na het online komen van Pokémon Go, begonnen Europese gamers te balen dat ze niet mee konden spelen. Een paar handige jongens wisten de .apk bestanden online te zetten. Hierdoor is iedereen in staat de game te sideloaden. Een aantal hackers hebben inmiddels gemanipuleerde versies van de game verspreid om zo toegang te krijgen tot de smartphones van de sideloaders.

Gewapende overvallen op spelers

De politie in O'Fallon, Missouri heeft zondag een waarschuwing online gezet. Het blijkt dat criminelen Pokémon Go spelers overvallen. De criminelen gebruiken de bakenfunctie in de game om speler naar bepaalde plekken te lokken.

Cheaten met een drone

Ook op zondag werd bekend dat je best kunt cheaten in Pokémon Go. Een handige gamer gebruikt zijn drone om versneld op Pokémon te kunnen jagen.

Tenslotte

Tenslotte sluiten we af met wat vreemde plekken om een Pokémon te vinden 😉

So I went to the beach today... from pokemongo

View post on imgur.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram