Plex is al jaren een grootmacht voor iedereen die thuis een servertje met films en series draait. De laatste jaren probeert Plex zich ook te positioneren op de markt voor de muziek in en om huis. Een nieuwe samenwerking met Sonos is een stevige stap voorwaarts. Vooral voor audiofielen.

Er is namelijk een klein probleempje. Als audiofiel zijn er niet heel veel ondersteunde codecs op het Sonos systeem. Plex dekt je hier en zal audiofiles transcoden zodat Sonos hier wel wat mee kan. Op de hoogste kwaliteit die Sonos kan behalen. Je kunt zelfs jouw thuiscollectie laten horen op de Sonos speakers van een ander. Handig!

Wil jij met Sonos aan de slag via Plex, check dan deze uitleg van Plex.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.