GadgetGear.nl

Maggy vernieuwt haar iOS app

Maggy is dé grote tegenhanger van het Nederlandse succesverhaal Blendle. Net als bij Blendle gaat het erom dat je artikelen uit verschillende tijdschriften kunt lezen. Tegen betaling. In tegenstelling tot Blendle gaat het om een vast abonnement in plaats van betaling per artikel.

Met de nieuwe iOS app gaat Maggy haar lezers beter bedienen. Zo wordt het mogelijk om tijdschriften offline te lezen. Bovendien zal Maggy suggesties leveren op basis van leesgedrag. Zo zal je als lezer meer gaan ontdekken. Bovendien heeft Maggy 16 nieuwe tijdschriften aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat dus goed met de app.

Voor Android gebruikers is het nog even wachten op de nieuwe functies. Maggy heeft nog niet aangegeven wanneer deze voor Android beschikbaar zullen komen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten