GadgetGear.nl

Maggy vernieuwt haar iOS app

Maggy is dé grote tegenhanger van het Nederlandse succesverhaal Blendle. Net als bij Blendle gaat het erom dat je artikelen uit verschillende tijdschriften kunt lezen. Tegen betaling. In tegenstelling tot Blendle gaat het om een vast abonnement in plaats van betaling per artikel.

Met de nieuwe iOS app gaat Maggy haar lezers beter bedienen. Zo wordt het mogelijk om tijdschriften offline te lezen. Bovendien zal Maggy suggesties leveren op basis van leesgedrag. Zo zal je als lezer meer gaan ontdekken. Bovendien heeft Maggy 16 nieuwe tijdschriften aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat dus goed met de app.

Voor Android gebruikers is het nog even wachten op de nieuwe functies. Maggy heeft nog niet aangegeven wanneer deze voor Android beschikbaar zullen komen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.