GadgetGear.nl

Half miljoen hoverboards teruggeroepen in de VS

In de VS is een grote terugroepactie gestart voor Chinese hoverboards. Door brand en explosiegevaar trok etailer Amazon al eerder alle vage hoaverboards uit haar digitale schappen en gaf het geld terug aan consumenten die van de hoverboards af wilden. Nu blijkt er een relatief exacte lijst met gevaarlijke hoverboards.

De BBC weet te melden dat er een terugroepactie is gestart op 501.000 Chinese hoverboards. Deze terugroepactie is gebaseerd op 99 ongelukken met brandende / exploderende accupacks. Eigenaren worden gevraagd contact op te nemen met de verkoper om het hoverboard terug te nemen of te voorzien van veilige accu’s.

Om precies te zijn gaat het op dit moment om de volgende modellen:

  • Swagway X1s (267.000 stuks)
  • iMotos (84.000 stuks)
  • Powerboards (70.000 stuks)
  • Hovertraxs (28.000 stuks)
  • Hype Roams (25.000 stuks)
  • Hover-Ways (16.000 stuks)

Deze actie is gestart op basis van de consumentenwaakhond in de VS. Dezelfde modellen zijn mogelijk ook in Europa verkocht. Vooral via Chinese webwinkels als Alibaba en DX. Heb jij één van de modellen, dan kun je contact opnemen met jouw verkoper. Let wel, deze hoeft eigenlijk geen actie te ondernemen. Hier in Nederland staan zo nog niet als gevaarlijk aangemerkt.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten